Verlof

Verlofregistratie

 

Met behulp van de module verlof registratie kunnen verlofuren eenvoudig worden vastgelegd en zo nodig worden verwerkt binnen de urenadministratie van Multivers.

U hoeft voor deze module geen urenverantwoording van Multivers te hebben. De verlofmutaties worden buiten Multivers bijgehouden. Indien u wel beschikt over de urenregistratiemodule van Multivers, dan kunt u optioneel de verlofuren koppelen aan uursoorten binnen Multivers.
U kunt de verlofuren ook als urenmutaties laten aanmaken en laten verwerken binnen Multivers.
Zo heeft u alle vrijheid in het verwerken van verlofgegevens.

Binnen de verlof module kunt u zelf verlof soorten en verslaggroepen toevoegen. Een verslaggroep is een hoofdverdeling van de werknemers (afdeling of BU).
Aan een verlofsoort kunt u een project/uur soort koppelen.

Er is een jaaragenda opgenomen om de feestdagen vast te leggen.  Ook kan bij de medewerker het aantal uren per jaar plus eventuele extra uren worden ingegeven.

Er zijn grafieken opgenomen voor het management en tevens een jaarplanner.
De medewerker of de administratie kunnen  overzichten vervaardigen d.m.v. selecties en deze overzichten naar Excel exporteren.
Er is de mogelijkheid om automatisch een email te versturen naar de administratie zodra er één of meerdere verlof aanvragen goedgekeurd moeten worden. Tevens bestaat de mogelijkheid om een email naar de medewerker te versturen als een verlofaanvraag is goedgekeurd of afgekeurd.

Demo Verlof

Demo

Demo

Gebruiker en wachtwoord Demo

Video Verlof

Video Verlof

Video Verlof

Next3 Verlofregistratie